templates//leftbase_.tpl not exist! Limprodukt - REFUL plovila, bazeni, jezera, tobogani, proizvodi od poliestera, HondaMarine vanbrodski motori.

PRODAJNI CENTRI

U BAUHAUS prodajnim centrima ljubitelji jedrenja i vožnje brodom će osim brodica Reful Marine, koje su ekskluzivno u ponudi Bauhaus naći i široki asortiman nautičkih proizvoda vrhunske kvalitete: pričvršćivanje i sidrenje, vijci, boje i sredstva za popravak, sve za njegu čamaca i brodica, oprema za jedrenje, motoria, sigurnosne oprema, elektrika na brodu...
U ovom katalogu pronaći ćete opremu koja Vam je nužna i potrebna (MUST HAVE) za svaku brodicu po izrazito povoljnim i najkonkurentnijim cijenama.
Ponuda asortimana iz programa dodatne opreme Reful Marine i Bauhausa garantira visoku kvalitetu po najnižim cijenama na tržištu.

Na odjelu NAUTIKE na usluzi Vam stoje kompetentni prodavači, koji će Vas savjetovati i pomoći Vam u svim stručnim pitanjima. Savjetnici su i sami ljubitelji vodenih sportova te imaju iskustva s mnogim problemima i vrlo će Vam rado pokušati pomoći.


POSJETITE NAS U NAŠIM TRGOVAČKIM CENTRIMA : BESPLATNA LINIJA
• Bauhaus – Jankomir Zagreb,Škorpikova 27 , tel 0800 2299
• Bauhaus – Žitnjak Zagreb , Slavonska avenija 50 b ,tel 0800 2399
• Bauhaus – Rijeka Rijeka, Industrijska zona Kukuljanovo 346, tel 0800 24 99
• Bauhaus –Split -- USKORO !!! – otvorenje 9 MJESEC/2011